Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Fijne Zomervakantie: met onze ICT-oplossingen kun je gerust weer helemaal opladen…

Deel dit bericht

Wij werken graag in de vakanties. Of het de zomervakantie, de meivakantie of de kerstvakantie is, het maakt ons niet uit. Voor ons zijn dit ideale weken om ICT- of wifi-netwerken te plaatsen of te vervangen in zowel scholen en zorginstellingen. Wanneer zorgpersoneel, cliënten, leerlingen, docenten en medewerkers genieten van deze zomerse dagen, gaan wij aan de slag om op ICT gebied weer de nodige onderhoud, upgrades en vervangingen te doen.

Ook deze zomervakantie werken wij weer aan het implementeren van onze ICT oplossingen voor onderwijs en zorginstellingen. Naast onze netwerkoplossingen zijn wij ook vol aan de bak met onze ‘EduLinQ Identity Management’ oplossing, welke nu al de 100.000 gebruikers heeft gepasseerd. En onze ‘Network Access Control’ oplossing: EduGuard. De poortwachter voor netwerktoegang voor scholen waarmee zij zelf de controle houden over wie er op hun netwerk mag en wat er op hun netwerk mag gebeuren.

Collegiale samenwerking met uw ICT leverancier voor de lange termijn

Een nieuw netwerk aanleggen is één, daarna vervolgen wij de samenwerking om te zorgen dat u het netwerk optimaal kunt gebruiken. U krijgt een overzichtelijk monitoringscherm om samen met onze servicedesk de status van uw netwerk te checken. Ook tijdens de vakanties zijn zij overdag stand-by om uw vragen en meldingen op te pakken en af te handelen. Onze klanten krijgen periodiek bezoek van een Brite engineer om de ICT-afdeling te helpen het netwerk te optimaliseren.

Bij Brite denken we in termen van tevreden klanten voor de lange termijn en handelen daar iedere dag naar met ons hele team collega’s die u kunt zien als uw eigen betrokken ICT-collega’s. Allen ervaren vakspecialisten met al vele ‘kilometers op de teller’. Door deze manier van werken is Brite inmiddels gegroeid naar ICT-partner voor meer dan 300 VO klanten en 250 tevreden zorglocaties.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

Ook interessant