Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Brite gekozen als nieuwe samenwerkingspartner SIVON (aanbesteding NaaS 2.0)

Deel dit bericht

Afgelopen dinsdag 27 augustus was het dan zover, het zetten van de officiële handtekening en beklinken van de samenwerking met SIVON voor de NaaS 2.0 aanbesteding. 

Voor de zomervakantie 2024 heeft SIVON opnieuw een Europese aanbesteding gedaan voor Network as a Service, afgekort NaaS 2.0. Met deze vernieuwde aanbesteding is het doel gesteld om de netwerkinfrastructuren van scholen te verbeteren en uit te breiden. Uit de aanbesteding selecteerde SIVON drie nieuwe leveranciers: Brite Wireless, Veldwerk en Wentzo

Heel mooi dat Brite door SIVON beoordeeld en gekozen is op basis van onze ruime ervaring in het onderwijs. Met deze samenwerking kunnen we VO scholen de komende 5-8 jaar strategisch voorzien van een professionele, veilige WiFi / netwerkinfrastructuur, die optimaal aansluit bij het normenkader waar elke school aan moet gaan voldoen. 

Compleet ICT-onderwijsconcept

Aanvullend op de NAAS 2.0 infrastructuur kunnen we scholen helpen met onderwijsdiensten zoals EdulinQ Identity en EduGuard toegangsbeveiliging die scholen helpt te voldoen aan alle moderne security eisen van de overheid. Een compleet onderwijs concept, waarmee je als moderne school met zekerheid kunt voldoen aan alle moderne eisen waar je als organisatie mee te maken krijgt.

Normenkader handboek

Wil je het ook het normenkader handboek en de actuele subdomeinen van je schoolnetwerk omzetten in een pragmatische risico analyse + stappenplan? Maak dan aanvullend gebruik van onze ISO / NEN IB-ers die je hier stap voor stap door heen kunnen geleiden en risico’s + aandachtspunten converteren naar een werkbaar actieplan die je samen met ons de komende jaren kunt implementeren. 

Wij kijken uit naar mooie toekomstige samenwerkingen met SIVON en de scholen.

Ook interessant